InsomniaX

InsomniaX voor Mac

Houd je Mac wakker

InsomniaX is een kleine kosteloze applicatie die je MacBook 'wakker' houdt. De gratis software deactiveert namelijk de automatische sluimerstand van je dichte laptop. Hierdoor blijven applicaties en processen gewoon draaien.MacBooks werken volgens...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke interface

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

InsomniaX is een kleine kosteloze applicatie die je MacBook 'wakker' houdt. De gratis software deactiveert namelijk de automatische sluimerstand van je dichte laptop. Hierdoor blijven applicaties en processen gewoon draaien.

MacBooks werken volgens het principe "poppetje gezien, kastje dicht": klap je de laptop dicht, dan schakelt deze over naar de slaapstand. Daarmee worden alle lopende processen gestaakt. Zoiets is fijn als je energie wilt besparen, maar niet als je bijvoorbeeld muziek wilt luisteren. InsomniaX zorgt ervoor dat je nu ook met een dichte MacBook van je favoriete muziek geniet.

InsomniaX nestelt zich na de installatie in de menubalk, waar je de applicatie met een bescheiden menuutje bedient. Geen vuiltje aan de lucht dus...of toch? Zo'n sluimerstand is er echt niet voor niets. Installeer je InsomniaX dan zal je merken dat je batterij voortaan veel sneller leeg is.

Insomniax is een prima programma, maar wat als je ervoor wilt zorgen dat een opengeklapte MacBook niet in 'slaap valt'? Installeer dan Caffeine.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

InsomniaX

Download

InsomniaX 1.3.5

Beoordelingen about InsomniaX

Promotie×